Ved å automatisere intern rapportering gjennom visualisering av data i PowerBI, forenkles din hverdag, og bedriften får innsikt og bedre beslutningsgrunnlag.

PowerBI fra Microsoft er et kraftig verktøy hvor du kan bygge dashboards med data fra et utall av kilder, som regnskapssystemer, salgsdata, nettsider, pdfer og mange flere. Men hva forteller dataene oss egentlig og hvordan påvirker det bedriftens strategi? Ved å bruke mindre tid på rapporteringen, frigjøres tid til det som gir verdi.

Det er det PowerBI handler om!

Vi setter opp bedriftsinterne grunnkurs i PowerBi

Etter endt kurs kan du automatisere innsamling og tilrettelegging av alle dataene som ligger gjemt i Excel-ark og IT-systemer slik at du kan konsentrere deg om analyse av fakta og formidling av innsikt til forretningen – for økt verdiskaping.

Kurset passer for deg som bruker Excel daglig, og særlig for økonomer, regnskapspersonell, personalledere, salgsledere, markedsføringsledere og lignende. Med PowerBI kan du enkelt plukke ut nøkkeltall du er på jakt etter, og lage egne rapporter uten klipping og liming av data. Når rapporten din er klar kan den publiseres på nett og deles med de medarbeiderne du ønsker å gi tilgang til. Slik blir det slutt på å sende massevis av filer som vedlegg med e-post – alt er online, oppdatert og tilgjengelig når du trenger det. Enklere blir det ikke!

Hovedtema i kurset:

  • Import av data fra ulike datakilder
  • Identifisere og definere sammenhengen mellom datatabeller
  • Skrive og gjennomgå de meste brukte formlene i PowerBI
  • Gjennomgå grunnleggende funksjonalitet i PowerBI
  • Visuell presentasjon av dataene

Kurset er basert på PowerPivotPro og Rob Collie sitt kurskompendiet. Som grunnleggeren av PowerPivotPro, bestselgende forfatter og 20 års erfaring fra Microsoft, er dette å lære fra de beste!

  • Boken «Power Pivot And Power BI» forfattet av Rob Collie og Avichal Singh
  • Miniguide for hurtig referanse
  • USB med alt kursmaterialet og fremtidige øvelser følger også med.

Ta kontakt for forespørsel om kurs.

Frode Wathne

Kursholder
Kursholder

Anders Eik

Kursholder
Kursholder