Power BI kurs

Vi tilbyr skreddersydde kurs i Power BI.

For oss er det viktig at våre kursdeltakere sitter igjen med en konkret arbeidsmetodikk som vil hjelpe bedriften videre inn i fremtiden. Alle våre kurs er derfor nøye tilpasset deltakernes kunnskapsnivå. Dette betyr at vi både kan introdusere Power BI for organisasjoner som ennå ikke har tatt det i bruk, og kan tilby mer tekniske og detaljerte kurs for bedrifter som allerede bruker verktøyet i dag.

Hovedfokuset er praktisk bruk, hvor deltakerne får demonstrert eksempler de kjenner igjen fra egen bedrift.

Ofte er det ønskelig å benytte to dager til en introduksjon, men vi kan også komprimere til en-dags opplæring eller et utvidet opplegg som strekker seg over en lengre periode. Vi tilpasser oss det som er effektivt for organisasjonen.

Vi i a2Insight legger stor vekt på å sikre at din organisasjon har tilgang til de aller beste verktøyene for effektiv finansiell planlegging og virksomhetsstyring. Vi brenner for faget og ønsker å hjelpe deg og din bedrift til å nå deres potensial! Gjennom våre kurs ønsker vi å gi deltakerne en dypere forståelse av hvordan de kan utnytte Power BI for bedre beslutningstaking og forbedret økonomistyring.

Er dette noe for deg eller dere?

Kontakt oss på post@a2insight.no