[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Text» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.92″ background_layout=»light»]

Deltakere fra offentlige og private organisasjoner fikk lære seg noe nytt, oppgradere sin kompetanse og innsikt i mer effektiv databehandling i jobbsammenheng.

Kurset er en introduksjon til de enorme mulighetene Microsofts Power BI og Excel Power Pivot byr på. Dette er programmer som mange organisasjoner allerede har kjøpt (eller kan laste ned gratis fra Microsoft), men som altfor få har tatt i bruk. Med tanke på hvor stort fokus det er på «big data» og utfordringen med å kunne trekke ut meningsfull informasjon fra en stadig økende datamengde, er det ett tankekors at ett av de mest tilgjengelige og mest brukervennlige BI verktøy’ene ikke er mer utstrakt tatt i bruk. Ja vi snakker faktisk om Excel, alene eller sammen med PowerBI. Fortsatt bruker de fleste av oss mer tid enn vi ønsker å innrømme på å koble data i Excel ved hjelp av VLOOKUP, linke faneblader og/eller filer, kopiere og lime inn verdier i standard rapportformater. Er du blant de som jevnlig bruker mye tid på å trekke ut, omarbeide, gruppere og presentere data? Prioriter ett kurs i Power BI og Excel Power Pivot. Det vil garantert endre måte du jobber på i fremtiden. Lær hvordan du kan lage rapporter og distribuere disse til ulike brukere, bli mer effektiv i din arbeidshverdag og utnytt mulighetene til å utarbeide rapporter som blir oppdatert ved å trykke på «Oppdater» knappen i Excel.

I dag brukes mye tid på å lage rapporter, trekke ut data manuelt fra ulike ERP og styrings-systemer. Ved bruk av Power BI og Excel Power Pivot kan en automatisere rapporteringen og bruke tiden til å analysere dataene i stedet.

“Vi tok i bruk Power Pivot i årsoppgjøret for 2017, etter trening av a2Insight.
Arbeid vi før brukte timer på, bruker vi nå minutter på”

Grethe Larssen
CFO – AMV AS


KOMMENDE GRUNNKURS I POWER BI OG EXCEL POWER PIVOT:


OSLO:       13 – 14 Februar 2018

BERGEN:  13 – 14 MARS 2018


Bestilling på : Grunnkurs i Power BI og Excel Power Pivot

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]